Ben jij op zoek naar een school voor havo, atheneum of gymnasium? We ontmoeten je graag op een scholenmarkt en op onze open dagen, informatieavonden en minilessen!

Scholenmarkten

De scholenmarkten in Arnhem en omgeving zijn in november, december en januari. Ze zijn alleen voor ouders of verzorgers. Op één avond kunnen ouders of verzorgers zo kennis maken met verschillende scholen. Je ouders of verzorgers worden via de basisschool uitgenodigd. Hier vind je het overzicht van scholenmarkten in 2017/2018. 

Open dagen

Begin februari organiseren we onze open dagen. Rond de herfstvakantie krijg je van je basisschool de Schoolkeuzegids, daarin staan ook de precieze data. Verder kun je rond die tijd spandoeken bij onze school zien hangen en staan er reclameborden langs de weg. Ook in de krant zetten we advertenties, let er maar eens op.
Open dag voor ouders én leerlingen: zaterdag 3 februari 2018 van 9.30 tot 13.30 uur.

Informatieavonden en minilessen

In februari volgen dan nog de minilessen (voor leerlingen van groep 8) en de informatieavonden (voor de ouders). In een miniles kun je alvast meemaken hoe het is om bij ons in de schoolbanken te zitten. De informatieavonden bieden alle ruimte voor de laatste vragen.
Informatieavond met minilessen in 2017 / 2018:

  • Gymnasium+: dinsdag 27 februari 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
  • Atheneum: maandag 5 maart 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
  • Havo: dinsdag 6 maart 2018 van 19.30 tot 21.00 uur

Wil je je deelnemen aan de minilessen of de informatieavond? Dat kan! Iedereen is van harte welkom!
Binnenkort kun je jezelf via de website online inschrijven voor deze avonden.    

Aanmelden

Als je jouw schoolkeuze gemaakt hebt, kun je je hier aanmelden. Als je aanmelding voor 15 maart bij ons binnen is en voldoet aan de toelatingseisen, dan word je bij ons gegarandeerd geplaatst. Aanmeldingen na 15 maart zijn ook welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als op dat moment de klassen voor het komende schooljaar nog niet vol zijn.

 

Groep 8, en dan ... ?

Een video over het kiezen van jouw school, gemaakt door de Schoolkeuzegids: