Wil jij naar het vmbo of de praktijkschool? En wil je leren door te doen? Dan maken we heel graag kennis met je. Kom eens langs, dan kun je sfeer proeven en al een beetje aan de slag. Zodat je echt een idee krijgt of Leerpark Presikhaaf iets voor je is. En kies je voor onze school? Dan ga je meteen aan het begin van het eerste jaar op introductiekamp, zodat we elkaar nog beter leren kennen!

Heb je nu al vragen? Bel gerust met mevrouw E.T.T.M. Puts voor de onderbouw of de heer J. van Steinvoorn voor de praktijkschool. Het telefoonnummer is 026 362 91 52. We helpen je graag!

Scholenmarkten

De scholenmarkten in Arnhem en omgeving zijn in november, december en januari. Ze zijn alleen voor ouders of verzorgers. Op één avond kunnen ouders of verzorgers zo kennis maken met verschillende scholen. Je ouders of verzorgers worden via de basisschool uitgenodigd. Hier vind je het overzicht van scholenmarkten in 2017/2018.

DO IT! voor groep 8

Dit zijn minilessen voor leerlingen van groep 8. In een DO IT! les voor groep 8 kun je alvast meemaken hoe het is om bij ons in de schoolbanken te zitten. Je hoort er meer over via je basisschool.

De DO IT! lessen voor groep 8 zijn op: 

  • vrijdag 1 december 2017 (ochtend)
  • vrijdag 19 januari 2018 (ochtend)

Meedoen aan de minilessen? Dat kan! Iedereen is van harte welkom! Klik hier om je online op te geven om een keer mee te doen met de DO IT! lessen voor groep 8.  

Open huis: lekker rondkijken

Ieder jaar kun je lekker rondkijken bij ons, tijdens ons Open Huis. Je kunt alvast leuke opdrachten doen, of een speurtocht door de school. Zo ontdek je vanzelf of het Leerpark goed bij je past! 

  • zaterdag 20 januari 2018 van 10.00 tot 15.00 uur 

Informatieavonden: voor al je vragen

Behalve tijdens het Open Huis staan onze deuren ook op de informatieavonden voor je open. Deze avonden zijn voor ouders én leerlingen. Je kunt al je vragen stellen. We beantwoorden ze graag.

  • vrijdag 1 december 2017 van 16.00 tot 20.30 uur 
  • dinsdag 13 maart 2018 van 18.30 tot 20.30 uur 
  • dinsdag 5 juni 2018 van 18.30 tot 20.30 uur 

Aanmelden: voor 15 maart 

Als je jouw schoolkeuze gemaakt hebt, kun jij je hier aanmelden.
Als je aanmelding voor 15 maart bij ons binnen is en voldoet aan de toelatingseisen, dan word je bij ons gegarandeerd geplaatst. Aanmeldingen na 15 maart zijn ook welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als op dat moment de klassen voor het komende schooljaar nog niet vol zijn. 

Groep 8, en dan ... ?

Een video over het kiezen van jouw school, gemaakt door de Schoolkeuzegids: